Gilleleje Taekwon-Do Klub

Man har 2 prøvetræninger og kan derefter blive meldt ind i klubben. Der betales forud for 3 måneder af gangen, dvs. 300,00 kr. Kontingentet indbetales til Danske Bank på reg.nr. 4845, kontonummer 3537127015 og indbetalingen skal mærkes med elevens fulde navn!
Vi anbefaler alle medlemmer at tilmelding kontingentbetaling månedligt til PBS.

Indbetalingsdagene er 1. februar, 1. maj, 1. august og 1. november.

Vi bestræber os på at afholde gradueringer hver 3. måned (i Sorø og Gilleleje, se kalender for dato) og dragten betales gennem dit første graduerings-beløb, da dragten og det hvide bælte, er det første du opnår.
SE NÆRMERE OM BESTILLING AF DRAGT UNDER 'ELEVMATERIALER' OG 'BESTILLING AF UDSTYR'.

 

For miniorerne gælder særligt, at der arbejdes på god ro og orden. Hvis barnet ikke kan følge dette, vil det blive bedt om at sætte sig uden for træning, for ikke at forstyrre de andre udøvere. Henvendelse til forældre kan blive nødvendig for at overvære Jeres børns opførsel, vi håber, at I på denne måde, kan hjælpe os til at opretholde et dejligt træningsmiljø! For god ordens skyld, gør vi opmærksom på, at vi ikke har ressourcer nok til at eftersætte Jeres børn, såfremt de vælger at forlade træningssalen – hvorfor de hér er Jeres ansvar, ligesom vi selvfølgelig passer på dem når de betræder vores lokale.

Vi bestræbelser os på at have et dejligt træningsmiljø, og vi forventer derfor at i bakker op om jeres børns læring!

 

¤ Gilleleje Taekwon-Do Klub ¤ Idrætsvej 4, 3250 Gilleleje ¤

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk